Vyhodnocení 1.kola MFS a zadání do 2.kola

12. srpna 2012 v 19:28 | by-baruss |  Soutěže
Na začátek bych Vám ještě chtěla připomenout systém soutěže :
nikdo nevypadává,jen dostáváte body a kdo jich za 5 kol nasbírá nejvíce - vyhraje


Tohoto kola se nezúčastnili :


nic se neděje,jen dostávají za toto kolo 0 bodů

A TEĎ ZADÁNÍ DO 2.KOLA

vyfoťte MĚSÍC

je mi jedno jak to pojmete,je to jen na Vás a Vaší fantazii,co vymyslíte


ÚPRAVY?

tentokrát budete na fotku moci napsat nějaký text,vystihující fotogarfii

Fotky posílejte do 17.8.2012

a teď už hodnocení z 1.kola




Jo,tahle fotka je hezká a povedená...
Dávám 10/10
Zatím máš 10 bodů


Fotku neodeslala
Dávám 0/10
Zatím máš 0 bodů



Tahle fotka je celkem pěkná,jen si myslím,že mohla být růže vyfocená zeshora
Dávám 6/10
Zatím máš 6 bodů



Tahle fotka se mi líbí,ale jsou tu i lepší,ta kytka je moc vpravo,mohla být uprostřed a vyfocena z jiného úhlu,jelikož takhle to vypadá dost odfláknutě.
Dávám 9/10
Zatím máš 9 bodů




Na fotce se mi nelíbí,že je uprostřed rozmazaná (ty tyčinky jsou rozmazané) a myslím,že by byla fotka hezčí,kdyby byla vyfocená celá kytka a nejen její střed.
Dávám 5/10
Zatím máš 5 bodů


Fotku neodeslala
Dávám 0/10
Zatím máš 0 bodů



Fotka je nádherná,jen nahoře kousek té kytky chybí
Dávám 7/10
Zatím máš 7 bodů

Jaké jé průběžné pořadí na prvních třech (vyherních) pozicích?

1.místo má zatím Ladymilka (10b.)
2.místo zatím lpsvip (9b.)
3.místo zatím Šeříková (7b.)



 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Belliss Belliss | Web | 12. srpna 2012 v 19:54 | Reagovat

Omlouvám se, ale email jsem poslala. Nějak mi to blbne, ale píše mi to, že je zaplněno 0% schránky. Nevím, proč to nešlo. Měsíc pošlu z jiného emailu, pokud by to zase nefungovalo.

2 LadyMilka LadyMilka | Web | 12. srpna 2012 v 20:04 | Reagovat

tak děkuji za krasné hodnoceni :) hned jdu fotit.

3 Terless Terless | E-mail | Web | 12. srpna 2012 v 23:01 | Reagovat

promiň, řekla bych, že je to každýho věc, z jaké strany vyfotí růži, hodnocení je podle mě nepřiměřené už tomu, že je fotka dobře zaostřená, dobré barvy, jas, kontrast a je kvalitní...
z téhle soutěže odcházím, protože jedu na tábor, takže nestihnu fotku poslat do termínu a protože je hodnocení podle mého nespravedlivé
díky za pochopení

4 Cielin Cielin | Web | 13. srpna 2012 v 10:52 | Reagovat

Osobně tak trochu nesouhlasím s kritikou, tedy tím, na co se zaměřuješ ;)

5 Em Age Em Age | Web | 13. srpna 2012 v 17:20 | Reagovat

Myslím, že Terless má pravdu. I když focení mi nic neříká, myslím, že její fotka je asi ze všech nejlepší (a to neříkám nějak ovlivněně, jsem vždycky upřímná a kdybych si myslela něco jinýho, řekla bych to) a 6 bodů? Sorry, ale to si děláš srandu? :D OMG.

6 Šeříková N. Šeříková N. | Web | 15. srpna 2012 v 9:28 | Reagovat

Omlouvám se, ale odcházím. Nestíhám, ani nesouhlasím..
Věřím, že se třeba ještě někdo zapojí

7 marticqa29 marticqa29 | Web | 18. srpna 2012 v 0:03 | Reagovat

boužel musím ze soutěže odejít nestíhám :)) jinak souhlasím s holkama

[3]:

[5]:

8 LadyMilka LadyMilka | Web | 19. srpna 2012 v 16:34 | Reagovat

V soutšží končím.a souhlasím z holkama,tvoje sestra vyhraje ? protože ti nechce ubližit a neodejde.a promin heli ale tvoje fotka neni nijak kvalitní.

9 Belliss Belliss | Web | 22. srpna 2012 v 11:28 | Reagovat

Ok, taky končím. Sice jsem už poslala fotku na téma měsíc, ale to je jedno. Podle mě je mnohem hezčí ta růže než obyčejný bodlák... Prostě se mi taky hodnocení zdá nespravedlivý a zítra jedeme na dovolenou, takže nemůžu fotit a posílat... ;)

10 lpsvip lpsvip | E-mail | Web | 22. srpna 2012 v 20:07 | Reagovat

Taky končím a souhlasím se "všemi"

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Zvýšení návštěvnosti (nějvětší návštěvnost byla dne 2.5.2013 a to 62 lidí)